?Beter Buitenwandeling? in Wellen

Wanneer

  • van woensdag 7 april tot vrijdag 7 mei 2021 van 09u00 tot 19u00.
Ons Plekje - STATIESTRAAT , 3390 TIELT-WINGE
Samen met jou, als wandelaar, gebruiken landbouwers ook de plattelandswegen. Ze zijn aan het werk en passeren met tractoren en machines om hun teelten te bewerken en te verzorgen. We vragen om een wederzijds respect en tijdig aan de kant te gaan om hen te laten passeren. Een vriendelijk gebaar erbij betekent veel voor de andere bestuurder en maakt een wereld van verschil. Geniet van je wandeling!
Vertrek met je rug naar zaal De Meersche naar rechts ‘Molenstraat’. Vlak voor de bocht ga je naar rechts het brugje over richting ‘Broekbeemd’. Vlak na het brugje ga je naar rechts en blijf je het pad volgen langs ‘de Herk’. Volg vervolgens de bocht mee naar links, naar rechts, naar links en nog eens naar rechts. Daarna zie je rechts een brugje en een bord ‘tot ziens’. Ga over het brugje en steek de
picknickplaats over naar links. Ga links van de huizen naar de straat. Je komt aan op een plein. Steek de straat over en ga naar rechts. Het gemeentehuis ligt nu aan je linkerkant. Ga rechts naast het gemeentehuis links het pad/de weg in.
Je blijft de weg volgen zodat ‘de Herk’ aan je rechterkant ligt. Blijf een hele tijd volgen (je komt voorbij een visvijver aan de rechterkant) tot je aan de grote asfaltweg komt. Steek over en ga naar rechts. Blijf zo’n 300m volgen tot je links ‘Bamptweg’ kan inslaan. Blijf een hele tijd rechtdoor wandelen. Je bent nu in
natuurgebied ‘De Grote Beemd’. Blijf de weg lange tijd volgen tot je rechts een brugje oversteekt. Ga links en blijf opnieuw de weg volgen tot je aan de rechterkant een omheinde weide met een paard ziet. Wandel achter de weide naar rechts zodat de weide rechts van je ligt.
Wandel verder. Je bent nu in de ‘Kleinveldstraat’. Wanneer je aan de grote weg komt, steek je schuin over naar links (dus even links en direct terug rechts) ‘Bosveldstraat’. Blijf deze weg volgen tot je op een aardbeibedrijf aankomt. Ga achter de serres naar links en vervolgens naar rechts zodat het gebouw links van je ligt. Wandel tot aan de straat en ga rechts, ‘Langenakkerstraat’. Neem vervolgens de eerste straat links ‘Langenakkerstraat’. Blijf rechts aanhouden op de t-splitsing. Op het einde ga je naar rechts ‘Vinckenroyestraat’.
Blijf volgen tot aan de grote steenweg. Na de Onzelievehereboom steek je de straat over (wees voorzichtig) en ga je naar rechts. Vervolgens neem je de eerste
weg links (betonstroken met graszode tussenin). Blijf volgen en neem de bocht naar rechts. Wandel door tot je terug op een geasfalteerde straat komt ‘Kukkelbergstraat’. Blijf deze straat volgen. De straat gaat over in ‘Appeystraat’. De straat neemt twee keer een bocht naar links en vervolgens naar rechts. Aan de t-splitsing met de Blokenstraat ga je schuin rechts de weg/pad in ‘Kerkstraat’. Blijf volgen tot aan de grote weg. Steek de weg over en wandel richting kerk. Wandel links van de kerk tot aan het einde van het plein. Steek vervolgens schuin links over aan de horecazaak en ga de ‘Molenstraat’ in.
Je bent nu weer aan de start.

Praktisch

Vertrek
Molenstraat 3 (aan zaal De Meersche) te Wellen
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Wellen
Meer weten?
Prijs
gratis

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Meer activiteiten